IK BEN PUQ!

Online Content Creator

Livestreamen

Ik ben affiliate livestreamer op het platform Twitch, en ik probeer daar mensen te entertainen met mijn gaming content en mijn eigen spelshow.

Video content

Op YouTube upload ik vlogs, hoogtepunten van mijn livestreams en collabs met andere creators, met als doel om mensen aan het lachen te maken.

Foto's

Op Instagram geef ik mensen een kijkje in mijn leven door foto's van mijn leven te delen. Mijn doel is om mijn social media zo echt mogelijk te houden, en geen schijnwereld te laten zien.

Over mij

Aangenaam, ik ben Puck Timmermans, maar op het internet ben ik beter bekend onder de naam Puq! Ik ben een 20 jarige leergierige online content creator met een passie voor entertainen. Ik maak content op Twitch, YouTube en Instagram, en ik probeer met mijn ervaring met partijen zoals Legends of Gaming NL en StukTV content te maken om mijn doelgroep aan het lachen te maken.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via e-mail.

Mijn bereik

1 +
TWITCH VOLGERS
1 +
YOUTUBE ABONNEES
1 +
INSTAGRAM VOLGERS
1 +
TWITTER VOLGERS

Gewerkt met

TALPA NETWORK – VERTIGO 6 – STUKTV – ENDEMOL SHINE NEDERLAND BV – SOCIAL MOMENT BV – START UP CAMPUS HAARLEM – PLASTIC SOUP FOUNDATION – DUTCHGAMEMARATHON – BLUE MICROPHONES – LOGITECH G

Stuur een e-mail naar

Of neem contact op via mijn social media!