Over mij

Aangenaam, ik ben Puck Timmermans, maar op het internet ben ik beter bekend onder de naam Puq! Ik ben een 20 jarige leergierige online content creator met een passie voor entertainen. Ik maak content op Twitch, YouTube en Instagram, en ik probeer met mijn ervaring met partijen zoals Legends of Gaming NL en StukTV content te maken om mijn doelgroep aan het lachen te maken.

 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via e-mail.

Puq op

YouTube

Vanaf 2012 ben ik al actief op YouTube met mijn eigen kanaal. Het kanaal waar ik op dit moment mee actief ben heet Puq, en heeft inmiddels 6.100+ abonnees. Op dit kanaal plaats ik vlogs en gaming video’s.

In mei 2019 heb ik meegedaan aan Legend Gezocht: de spin off serie van het YouTube kanaal Legends of Gaming NL, tussen seizoen 3 & 4. Ik ben te zien in de eerste aflevering van deze serie.

Vanaf februari 2020 t/m juni 2020 heb ik stage gelopen als Social Media Director bij een van de grootste YouTube kanalen van Nederland, StukTV. Ik maakte hier content en bedacht nieuwe ideeën voor de social media.

Puq op

Twitch

Sinds april 2019 ben ik actief op Twitch onder de naam PuqLive. Op dit kanaal livestream ik games, IRL (in-real-life) en mijn eigen spelshow. Dit kanaal heeft inmiddels 18.000+ volgers.

Op Twitch presenteer ik mijn eigen spelshow: De Zwakste Streamer. Deze spelshow is geïnspireerd door het tv-programma De Zwakste Schakel. Het programma zit net iets anders in elkaar, en er doen verschillende Twitch streamers aan mee.

Eind september 2020 heb ik meegedaan aan de Dutch Game Marathon: een 56 uur lange livestream met verschillende livestreamers om geld op te halen voor Hartstichting Nederland. Tijdens deze stream is er meer dan €8.000,- opgehaald voor het goede doel.

awardd

In november 2020 ben ik genomineerd voor de Dutch Stream Awards in de categorie “Beste Nieuwkomer”. Op 2 december 2020 werd bekendgemaakt dat ik deze award heb gewonnen met maarliefst 53,8% van de stemmen! Een prestatie waar ik enorm trots op ben!

PUQ’s

Ervaringen

YouTube Content Creator (Puq)

Juni 2012 - Heden

HBO Media en Entertainment Management

September 2017 - Heden

Livestreamer op Twitch

April 2019 - Heden

Stage Social Media Director StukTV

Februari 2020 - Juni 2020

Stuur een e-mail naar

Of neem contact op via mijn social media!